České melouny

Přihlásit se Zaregistrovat se
Sponzor Stemelli

Cesnek.cz

Meloun s parmskou šunkou

Ingredience

Půlka medového melounu nebo kantalupu, 200 g parmské šunky, 4 lžičky bazalkového pesta, zelená petrželka či jiné čerstvé bylinky na ozdobení, lžce olivového oleje, 20 g strouhaného parmezánu

Postup

Medový meloun nakrájíme na tenké řezy a odkrojíme kůru. šunku naaranžujeme na mísu nebo talíře a obložíme plátky melounu nebo jednotlivé plátky zabalíme přímo do šunky. Meloun se šunkou pokapeme trochou pesta a posypeme omytými lístky zelené petrželky nebo koriandru či celeru. Nakonec posypeme parmezánovými hoblinkami. Zakapeme olivovým olejem a nakonec poprášíme čerstvě namletým pepřem.

Zdroj

www.prima-recepty.cz/recept/27776-meloun-s-parmskou-sunkou/

Tento recept 25.07.10 21:49 přidal uživatel Vašek.

Zpět na seznam receptů

© 2024 Václav Kozák (O autorovi)