České melouny

Přihlásit se Zaregistrovat se
Sponzor Stemelli

Cesnek.cz

Krevetový salát s melounem

Ingredience

meloun ledový salát rukola (2 hrsti) krevety (200 g) citron olivový olej ocet balsamico pepř a sůl

Postup

Připravíme si loupanou, bezpeckovou dužinu melounu, kterou nakrájíme na kostky. Smícháme ji s nasekaným ledovým salátem a rukolou. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a lehce na něm orestujeme krevety. Krevety vmícháme do salátu. Vše zakapeme citronovou šťávou, dochutíme balsamicem a olivovým olejem. Osolíme, popepříme a můžeme podávat. Bude chutnat s opečenou bagetkou.

Zdroj

prodetox.cz

Tento recept 12.07.20 22:50 přidal uživatel kadlubna.

Zpět na seznam receptů

© 2024 Václav Kozák (O autorovi)