České melouny

Přihlásit se Zaregistrovat se
Sponzor Stemelli

Cesnek.cz

marmaláda z melounu

Ingredience

meloun 1 kg, GELFIX extra(dr Oetker)-1 sáček, cukr-500 g

Postup

Melouny vypeckujeme a nakrájíme na malinké kousíčky nebo pomeleme.Odvážíme 1 kg melounu.Obsah balíčku Gelfix extra smícháme se 2 lžícemi cukru a přidáme k melounu , vaříme za stálého míchání 1 minutu. Potom přidáme zbytek cukru a přivedeme k varu, vaříme min. 5 minut, sesbíráme pěnu, odstavíme a hned plníme do připravených sklenic. Na 5 min otočíme dnem vzhůru.

Zdroj

Dr Oetker, směs na přípravu ovocných džemů

Tento recept 07.02.21 14:35 přidal uživatel Standa 1.

Zpět na seznam receptů

© 2024 Václav Kozák (O autorovi)